Ontbijtmixen van Motion smart foods

Ontbijtmixen van Motion Smart Foods

Wie mij al een tijdje volgt via instagram weet dat ik gek ben op ontbijtjes en dan het liefst een ontbijt wat bestaat uit magere kwark met fruit en ontbijtgranen. Normaal gesproken maak ik altijd mijn eigen granola. Ik maak dan een heleboel zodat ik de grote pot weer kan vullen. Want niet alleen ik hou ervan maar ook mijn man en zoon. Ik meng mijn granola altijd met net dat wat ik in huis heb of lekker vind. En het wordt altijd lekker.

Laatst werd ik benaderd door Motion Smart Foods. Misschien hebben jullie ze al voorbij zien komen op instagram. Het is een nieuw bedrijf dat Ontbijtmixen samenstelt. Je kan uit verschillende zakken kiezen. Elk met een andere samenstelling en doeleinde.

Ze vroegen mij of ik twee van hun mixen wilde proberen. Nou daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Aangezien ik veel sport en een zo healthy mogelijk leven leef, vond ik het wel passen om de mixen: Good Morning en Serenity te proberen. Deze twee Ontbijtmixen passen bij een sportieve en gezonde levenssstijl volgens Motion Smart Foods. Deze mixen zijn samengesteld met natuurlijke producten zoals noten, zaden, pitten en bessen, zonder dat er suikers of andere kunstmatige grondstoffen aan zijn toegevoegd. Puur natuur dus. Nou dat klinkt toch erg mooi.

Je kan je abonneren op een Ontbijtmix(en). Zo hoef jij niet bang te zijn dat je zonder je favoriete ontbijtmix komt te zitten. Zij zorgen ervoor dat jou ontbijtmix 1 of 2 keer per 4 weken, door de brievenbus op je deurmat valt. Kies je voor 2 keer per 4 weken dan heb je dagelijks je portie ontbijtmix van 50 gram.

Je kan de mixen dus door je kwark of yoghurt doen, maar ze zijn ook lekker om zo te eten als tussendoortje.

In de mix Serenity zitten onder anderen: twee soorten verschillende noten, speltvlokken en bessen.

In de mix Good Morning zitten onder anderen: twee soorten vlokken, pitten, noten en gedroogd fruit.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik beide mixen heerlijk vind. Allebei anders door de ingrediënten maar lekker divers. Met natuurlijke producten die goed voor je zijn en vullen. Ik zou iedereen aanraden om een kijkje te nemen op hun instagram account. De  website: http://www.motionsmartfoods.nl 

is op dit moment nog in de maak, maar komt snel online, zodat iedereen kan SMULLEN van deze heerlijke ontbijtmixen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *